Tatoeage verwijderen door een expert NIEUW Picolaser!

Nieuw de Picolaser

( tekst is in verwerking )

Hebt u spijt van uw keuze voor een tattoo? Dan kan Pro Beauty Vivendi u helpen om deze definitief te verwijderen. Hiervoor gebruiken we de Q-switched YAG Laser. Hiermee kunnen ook permanente make-up en huidvlekken verwijderd worden. Dankzij deze lasertechnieken kunnen heel wat tatoeages zonder littekens verwijderd worden.

De straal van de Q-YAG laser bewerkt op ongeveer 1,5 à 2mm diepte de ingekapselde tatoeage-inkt. De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie in de inkt van de tatoeage, die daardoor wordt afgebroken en vergruist in zeer kleine deeltjes. De vergruisde inktdeeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam afgevoerd. Wel raad ik iedereen aan om minstens 1,5 liter water te drinken per dag. ( Gedurende 10 dagen) Waarom? Omdat er afvalstoffen vrij komen van de tatoeage, de nieren moeten dan extra hard werken om al die afvalstoffen te verwijderen. Om uw lichaam niet extra te belasten, is dit mijn advies naar u toe!

 probea

Na gelang van tijd, verdwijnt de rest van de tatoeage. Het lichaam even tijd nodig om de restjes inkt op te ruimen!

Wat gebeurt er met uw huid als u een tatoeage laat verwijderen?

De tatoeage 

Toen u de tatoeage liet zetten zijn er met de tatoeëermachine in de tweede laag van uw huid kleurstofdeeltjes ingebracht. Niet lichaamseigen stoffen worden normaliter door de lymfeklieren afgevoerd via de urinewegen. De ingebrachte verfdeeltjes waren echter te groot voor het lymfesysteem om te verwerken en daarom kapselden de lymfen deze vreemde stoffen in. *De afbeelding die u door de opperhuid heen ziet zijn de ingekapselde kleurstofdeeltjes.

 

Het laseren

De in de huid ingekapselde kleurstoffen worden door het hitte-impuls van de Yag Laser in kleine deeltjes uit elkaar geslagen. Tijdens dit proces ontstaat er door de verbranding van de opperhuid een tijdelijke witte verkleuring. Dit heet laser-snow en verdwijnt in 15 tot 30 minuten. Tijdens de laserbehandeling wordt een gedeelte van deze kleurstofdeeltjes direct afgestoten. Een ander groot aantal wordt teniet gedaan door korstvorming en verdwijnt met het genezen van de wond. Het resterende deel wordt door de lymfeklieren afgevoerd.

* De afbeelding die u door de opperhuid heen ziet zijn ingekapselde kleurstofdeeltjes

De behandeling

Hoe lang de behandeling van de tatoeage verwijderen duurt hangt af van de hoe de tatoeage gezet is, de gebruikte kleuren en de ouderdom van de tatoeage. Een professioneel dik gezette tatoeage verwijderen kost meer behandelingen dan een dunne tatoeage. De ervaring bij Pro Beauty Vivendi, is dat zware tatoeages 8-14 behandelingen nodig hebben en dunne 5-7. De tijd tussen de behandelingen die de huid nodig heeft om zich te kunnen herstellen is 6-8 weken. Het neemt vaak enkele maanden in beslag voordat een tatoeage volledig verwijderd is.

Net als het zetten van de tatoeage is ook het tatoeage verwijderen niet geheel pijnloos. De pijn die u voelt tijdens de laserbehandeling is vergelijkbaar als u met een elastiekje tegen uw huid schiet. Na de behandeling kunt u een napijn hebben die lijkt op een behoorlijke zonnebrand. In 10-20 dagen gaat dit over.
Om tijdens de behandeling van de tatoeage verwijderen de pijn te drukken kunt u 1 uur voor de behandeling een paar pijnstillers  (  Nurofen ) innemen in combinatie met een verdovende zalf die u bij Pro Beauty Vivendi kunt verkrijgen.

De nabehandeling

Na elke laserbehandeling word uw huid ingesmeerd met een verkoelende gel. Tegen eventuele infecties kunt u Betadinezalf of Flammigel op uw huid aanbrengen. Dit houdt tegelijk uw huid soepel. Het resultaat van een behandeling zal in de loop van een paar dagen zichtbaar worden en na verloop van tijd zal de afbeelding verder vervagen.

De dag na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met shampoo en zeep op de gelaserde huid. De eerste 2 weken na een laserbehandeling is het onverstandig te zonnen of van de zonnebank en van de sauna gebruik te maken. Ook zwemmen of andere activiteiten waarbij er vuil in de kwetsbare huid kan dringen wordt afgeraden.

 

Bovenstaande afbeelding zijn hulpstukken die op de applicator van de Yag-laser wordt bevestigd.

 probeautyvivendi

 

 

Voor de behandeling met de laser. Deze meneer heeft veel last van acne en littekens in zijn gezicht.

Na 8 behandelingen met de laser.

Geïnteresseerd in de tatoeage-verwijdering te Maasmechelen van Pro Beauty Vivendi?
Contacteer ons dan snel via de contactpagina van deze website.