Mesolift behandeling: eenvoudig en effectief

Pro Beauty Vivendi - Mesotherapie

Een Mesolift behandeling in Maasmechelen met Zetavisc L is bedoeld als krachtige anti-verouderingstherapie. Mesolift is in het kort gezegd: Mesotherapie voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van miniprikjes. De ouder wordende en de door zon beschadigde huid verliezen progressief collageen; de huid verliest hierdoor zijn jeugdigheid en veerkracht.

Huidverjonging

Met een Mesolift wordt door middel van Hyaluronzuur -- al dan niet in combinatie met krachtige vitamines en anti-oxydanten -- nieuwe kracht aan de huid gegeven.

Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid en is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan. Zetavisc L vult de afgenomen hoeveelheid natuurlijk Hyaluronzuur aan, waardoor de huid haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en de rimpels vervagen. Zetavisc L geeft uw huid zijn natuurlijke uitstraling terug. Veilig, snel, en puur natuur.

Neem contact op voor meer info

Een Mesolift behandeling is eenvoudig en vindt plaats in de behandelkamer Veronique. Geïnteresseerd in een Mesolift behandeling te Maasmechelen? Contacteer dan snel Pro Beauty Vivendi voor meer informatie.