Verschillende soorten medische peelings

Ook voor medische peelings te Maasmechelen kan u bij Pro Beauty Vivendi terecht. Wij bieden een aantal behandelingen aan, die voor elke huidtype geschikt is. Weet u niet, welke peeling voor u geschikt is, geen probleem! Als u wilt, kunt u gebruik maken van een ' gratis intakegesprek .' 

Wat is een chemische peeling?

WAT is een peeling: ‘ Schillen’ - het verwijderen van de bovenste laag van dode huidcellen!

Epidermale cellen zijn constant in beweging uit de onderste lagen naar de oppervlakte, waar ze sterven en worden afgeworpen en geleidelijk vervangen door nieuwe, jongere. Als dit proces wordt versneld, zal de huid sneller worden geactualiseerd en daarom krijgen een frisse kleur en glad terrein.   

De procedure is meer dan honderd jaar oud: oude Egyptische en oude oosterse andere schoonheid gebruikte wijn, citroenen en zure melk, om "op te lossen"  van de bovenste huidlaag. Een jonge gladde huid, dat wilde ze 100 jaar geleden ook al.

Zoals we al zeiden, peeling verwijdert de bovenste laag van de cellen, celvernieuwing wordt sterk gestimueerd. Bovendien  bevordert het proces van regeneratie en zelfherstellende, stimuleert de synthese van collageen, waardoor de huid jeugdige wordt standby.  

Meestal drie verschillende TYPE PEELINGS: mechanisch (verwijdering van een oppervlaktelaag van de huid schuurmiddelen: korrels, microkristallen) chemisch (zuur gebaseerde en andere werkzame stoffen) en fysische (laser of ultrageluid).   Oppervlakte peeling kan zuur zijn, mechanisch of ultrasoon. Midden en diep effect wordt uitgevoerd door laser of zuur peelings. Zure dus gedeeld door de mate van "agressiviteit": dit wordt bepaald door de zuurconcentratie (2-70%) en pH. Vaak de toegewezen zuur schillen snelheid geleidelijk toenemende zuurconcentratie. Het blijkt dat schillen verschillend niveau (diepte) en de mate van blootstelling en respectievelijk taken: Acne en acne hulp oppervlak zuur schillen met antibacteriële en anti-inflammatoire werking. Deze peelings normaliseren talg, reinigt de poriën, ziektekiemen te doden, wit huid; Lijn teint en huidstructuur zal zuurgraad of mechanische peeling het oppervlak; Pigmentatie en sproeten helpen zuur schillen met de bliksem effect. Effectief tegen rimpels en diepe peelings (afhankelijk van de huidconditie) terwijl het oppervlak zuur schillen gladde huid waardoor het elastischer en gehydrateerd aldus tot fijne lijnen; Littekens, striae, post-acne littekens en helpen de loop van midden of diepe peelings.

Voor een serieuze facelift, verwijdering van diepe lijnen en rimpels en diepe verjonging van de rijpere huid. De algemene resultaten van elke peeling volgende: 1) een stralende teint, opaciteit en gladheid van de huid na de eerste procedure, 2) Lijn de verlichting, vermindering van post-acne littekens, 3) lang versmallen 4) Het verwijderen van sproeten en vlekken - zij zullen meegaan met de oppervlakkige lagen van de huid, 5) Vermindering van rimpels, 6) Start verjonging processen 7)

Verbetering van de acties van andere cosmetische producten en procedures na het schillen van de huid wordt gevoeliger (beter opgenomen crèmes en maskers effectiever bezynektsionnaya Biorevitalization etc.)

Wilt u enkel een goede reiniging van uw huid is 1 behandeling genoeg voor u. Maar, voor complexere huiden zijn er meerdere behandelingen nodig. Ik raad u dan aan om een hele kuur te volgen en ook thuis verder te gaan met de producten die ik u aanraad.

Genove Fluidbase gel forte 15E1

De Rederm AHA15% hoort te prikkelen, want dan begint het product te werken. Er zijn klinische studies geweest over dit product en de uitkomst is ontzettend hoog, dit product zorgt echt voor huidverbetering.  Door het collageen en elastine te herstellen en nieuw op te bouwen. 212,1% verbetering na gebruik van dit product.

Dit is het beste product wat Genove ontwikkeld heeft. Ze stonden zelf versteld van het hoge resultaat van 212% omdat dit bijna met geen ander product voorkomt. 

 De nieuwe samenstelling van de Rederm lijn bevat geen parabenen, alle producten worden tegenwoordig zonder parabenen gemaakt. Bekijk hier de samenstelling van het product.

   

 

              SIMILDIET PROFESSIONELE PEELINGS

Het assortiment Peelings van SIMILDIET is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Veronique Geerts is degene die u gaat behandelen, zij is gespecialiseerd in deze peelings. Door haar medische achtergrond kan ze u precies vertellen welke peeling u nodig heeft.

De Simildiet Peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering, huidproblemen tot ernstige huidproblemen!

De Peelings zijn niet gebufferd wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid in dringen als standaard Peelings die wel gebufferd zijn. Deze standaard gebufferde Peelings zijn tot vijf keer minder sterk en geven ook gewoon minder goed resultaat.
De Medische Peelings bevatten fruitzuren echter wel van natuurlijke aard.

De vier verschillende Medische Peelings van Simildiet zijn ieder ontwikkeld voor hun eigen doelstelling.

SAMA PEEL

De SAMA Peel is een medium medische peeling, welke ruim inzetbaar is. Vette huiden met vergrote poriën, comedogenic acne (cosmetica puistjes), cystische acne. Exfolieert en egaliseert de huid. Ophelderend effect op de SkinTone. Verbetert de pigmentatie en vermindert de hoeveelheid diepte van pigmentvlekken. Post acne littekens en donkere vlekken.

Inzetbaar tegen Seborrhoïsch eczeem, huidveroudering door

schade van zon en verbetert de fijne gezichtslijntjes.

( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

 

  

DE YELLOW PEEL

De Yellow Peel is een medium medische peeling, let op: speciaal aangeduid als, van toepassing om plaatselijke zones te behandelen. De naam komt door de gele kleur van deze peeling. Dit is haar hoofdingrediënt: Retinol.

Dankzij de krachtige exfoliërende werking, bevorderd de YellowPeel verwijdering van de dermal en epidermal laagjes van de huid. Samen met de overige ingrediënten, is de Yellow Peel eensterke remmer van Tyrosinase. Daarom bewerkstelligen we een egalere skin tone en depigmentatie effecten.

De belangrijkste indicatie is de behandeling van Hyperchromicspots (hyperpigmentatie vlekken), ontstaan door de zon, huidveroudering, en hormonale effecten. Ook is de Yellow Peel inzetbaar als integraal gezichtsverjonging behandelingen. (SkinRejuvenationTreatments). Onder andere te benoemen als: fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, striae, gedevitaliseerde huid zonder helderheid, matte huiden, ongelijkmatige pigmentatie huiden.

( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

 

AZELAN PEEL 

De Azelan peel is een medium medische peeling:

 Vette, Acne en Rosacea huid

Toepasbaar bij de vette, acne en rosacea, folliculitis en bij grove poriën of een vette glimmende huid.

Ingrediënten:

Azelaine zuur: werkt keratolytisch, antibacterieel, blekend en antioxiderend

Salicylzuur: werkt extolierend, dringt diep door in de poriën

Melkzuur: sterke hydratant en verstevigend

Amica: Extolierend, dringt diep in de poriën

( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

 

FERULINE PEEL 

Verzorgend en Photo-Aging

Feruline peel is een medium medische peeling: 

Werking op de doorbloeding, haalt de vale laag van de huid en kan ook pigmentvlekken verminderen.( goede resultaten bij rokershuiden )

 

Ingrediënten: 

Ferulinezuur: Antioxidant, beschermt tegen veroudering door UV-straling

Appelzuur: Verbetert de zuurgraad en werkt keratolystisch

Citroenzuur: Versterkt de werking van de antioxidant

Melkzuur: Sterke hydratant en verstevigend

( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid )

 

GLYCOPEEL

Glycopeel is een medium medische peeling: 

Regeneren & Depigmentatie 

Keratolystich, verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidcontitie, verbetert de PH waarde en vermindert de rimpels.

 

Ingrediënten:

Glycolzuur: Sterk keratolytisch

Kojid Acid: Opblekend

Citroenzuur: Versterkt de werking van de antioxidant

Melkzuur: Sterke hydratant en verstevigend

Salicylzuur: Extolierend, dringt diep in de poriën

( mag na 14 dagen herhaald worden, na gelang van de conditie van uw huid )

 

 

MANDELICPEEL

Mandelicpeel is een medium medische peeling:

 Huidversteviging en Verbeterend

Een liftende peeling voor een verslapte losse huid. Hydraterend, verstevigend en stimuleert de celvernieuwing.

Ingrediënten:

Mandeliczuur: Amandelzuur, werkt verstevigend op de verslapte huid

D.M.A.E.: Zeer sterke hydraterende werking

( mag na 8 dagen herhaalt worden, na gelang van de conditie van uw huid 

 

Black Wawa peeling

Wij maken hiervoor gebruik van de uiterst professionele Q-Switched YAG-laser. Heel concreet helpt deze behandeling u bij het bestrijden van:

 • mee-eters
 • open poriën
 • acne
 • rimpels
 • littekens
 • ongelijkmatige tinten
 • pigmentvlekken
 • zwangerschapsmaskers
 • en nog veel, veel meer...

Wij bieden u hiervoor verschillende behandelingen aan. Ontdek er hieronder alles over.

Wat is een Black Wawa peeling    

De Black Wawa peeling is een carbonpeeling, die dankzij de combinatie tussen lasertechnologie en een speciaal koolstofmasker uiterst effectief is. Een laag van het masker wordt aangebracht op de huid en zodra deze droog is, wordt met de Q-switched YAG-laser met speciale filter, het masker verwijderd ofwel afgeschilferd. Gemiddeld kan er grote huidverbetering verwacht worden na de eerste sessie, maar de beste resultaten worden behaald in een kuur van 4 tot 6 sessies.

Door de combinatie van laser en het speciale masker is dit een uitstekend zuiveringstechniek en geeft dus een diepe reiniging. Ook is het effectief in het beheersen van de talg-afscheiding, heeft het een anti-ontstekend effect, helpt het tegen acne en reinigt het de poriën. De Black Wawa peeling is ook een effectieve methode voor verjonging. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos. Bovendien zal de huidverschilfering verbeteren, waardoor ook producten voor huidverzorging sneller en beter zullen penetreren. Ook kan de absorptie van laserlicht door de huid het collageen niveau stimuleren om zodoende de huid te verstevigen. Ook de helderheid van de huid wordt beter. Tegelijkertijd kan het ook een ongelijkmatige tint verbeteren, acne-littekens verminderen en gepigmenteerde huidaandoening optimaliseren.

Hieronder ziet u een paar foto's over hoe de behandeling gaat:

    

Vitamine A-C-peeling

Bij deze peeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht, waardoor de bovenste cellagen afschilferen. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en elastine, zodat een gladdere, zachte en frissere huid verschijnt.

Een chemische peeling vitamine A-C is een veilige en goed bestudeerde behandeling met weinig neveneffecten, indien het uitgevoerd wordt door een ervaren behandelaar. Deze peeling mag door een all round schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd, omdat de concentratie minimaal is en tevens veilig voor de klant. Houdt er wel rekening mee, dat uw huid gaat vervellen en eventueel wat kleine korstjes kan hebben.

Vitamine A: Tretinoïne en Retinol

Dat vitamine A-zuur de verouderde huid kan verjongen werd bij toeval ontdekt in de jaren '80 toen de dermatoloog Kligman een onderzoek deed naar de werking van deze stof bij acne. Mensen hadden niet alleen minder last van acne, maar hun huid ging er ook een stuk jonger uit zien. Sindsdien is er veel onderzoek naar de werking van vitamine A-zuur gedaan. Het bleek het enige ingrediënt waarvan onomstotelijk vast staat dat het huidverjongend kan werken.

Diamantpeeling

De peeling geeft iedere huid een revitaliserende oppepper. Door de werking van fruitzuren en Vitamine A wordt een peelingeffect tot stand gebracht. Daarnaast bevat de peeling anti bacteriële eigenschappen waardoor deze uitermate voor een onrustige huid geschikt is. De behandeling hydrateert, verbetert de huidspanning, werkt anti-aging, lift en zuivert. Na de behandeling zal uw huid goed doorbloed en gehydrateerd zijn, en zult u er fris en stralend uitzien.

DE ZUURSTOFPEELING IS GESCHIKT VOOR

De zuurstof peeling is speciaal ontwikkeld om oxidatieve schade aan huidcellen zoals huidveroudering, luchtverontreiniging, bacteriële en virale invloeden, uv straling, diëten en medicatie te beperken.

Diamant Microdermabrasie, de peelingmethode die je huid polijst

Diamant microdermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. 
Diamant microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Collageenaanmaak

Door het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en de drukzuigmassage van het micro dermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij tevens collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Je huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Werkwijze

Vooraf aan de microdermabrasie behandeling wordt uw huid intensief gereinigd. De micro dermabrasie volgt en de behandeling kan worden uitgebreid met het insluizen van actieve verjongende werkstoffen door ultrageluid en liftende modelage maskers. Werkstoffen zoals hyaluron, collageen, kaviaar en champagne worden ingezet naar behoefte van de huid. De huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen.

Resultaten diamant microdermabrasie

 • Verfijnt de huidstructuur
 • Gladde zachte huid
 • Vermindert pigmentvlekjes
 • Egaliseert de huidskleur
 • Verzacht rimpeltjes en lijntjes
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Verfrist en verjongt de huid

Deze 2 peelingen gecombineerd, samen met onze nieuwe RF Skinrevolution (gelaatslifting ) gaat u een spectaculaire verandering van uw gezicht zien.

 

Wat doet de niewe gelaatslifting?

Natural resistance movement of the subcutaneous tissue to produce heat by RF into the subcutaneous tissue, immediate contraction of collagen after heating at the same time, stimulate the dermal layer secrete more new collagen contraction and fill vacancies when collagen loss, then bracket again hold up the skin, restoring skin elasticity.

Dus, kort samengevat. Door warmte die vrijkomt in combinatie met de radiofrequente stroom, kunt u bij afbeelding 2 zien wat het met uw huid gaat doen. Het maakt terug collageen en elastine aan. Ruimt de afvalstoffen op en repareert de beschadigde huid.

Extra uitleg over deze nieuwe peelingen

Diamantpeeling

Voor een jonger uitziende huid

 • Vernieuw uw huid dankzij het unieke diamantschijfje, een soort microdermabrasie-apparaat die de huidstructuur en elasticiteit verbetert. Maar, zonder korreltjes die soms hinderlijk zijn na een behandeling.  Deze krachtige diamantpeeling gaat ook ouderdomsvlekken tegen.
 • Het apparaat werkt met diamantopzetstukken die 100% kristalvrij zijn. De oude bovenste laag van de huid krijgt een peelingdankzij de diamantopzetstukken en vacuümstimulatie. Door met het apparaat over de huid te glijden, wordt deze laag afgewreven en wordt de onderliggende, nieuwe huid zichtbaar. Zo ziet uw huid er vitaal, gezond en fris uit.
 • Het apparaat heeft 3 diamantopzetstukken en deze zijn ontwikkeld om de specifieke delen van het gezicht te behandelen: precisie, fijn en ruw. Voor het eerste gebruik kiest u best het fijne opzetstuk. Indien uw huid een intensievere peeling nodig heeft, kunt u voor het ruwe opzetstuk kiezen. Het precisieopzetstuk is bedoeld voor de kleine gebieden rondom de neus en ooghoeken.
 • Het apparaat heeft 2 vacuümstanden: een lage en een hoge stand. De lage stand gebruikt u best als u een gevoelige huid hebt die wat dunner is. De hoge stand is bedoeld als opvolging van de lage stand of als u een wat dikkere huid hebt.
 • De Diamantpeeling vernieuwt uw huid in slechts enkele minuten. Het apparaat verwijdert dode huidcellen die door vacuümstimulatie het apparaat worden ingezogen. Deze dode huidcellen worden opgevangen door een filter die u kunt verwisselen. Bij het verwisselen van de filter zult u zien wat voor vuildeeltjes zich al die tijd op uw huid hebben kunnen vestigen.
 • Deze unieke peeling mag worden toegeapst op uw wangen, kin, neus, handen, rond de lippen, rond de ogen en op het voorhoofd. De Diamantlift is geschikt voor het totale gezicht. ( ook als u een hele dunne huid / couperose huid heeft )

Diamond Peeling stimuleert ook de doorbloeding, zorgt voor een nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Uw huid voelt meteen beter aan, na de eerste sessie. Door deze behandeling een paar keer te herhalen, gaat u een opmerkelijk resultaat zien.

Zuurstofpeeling

Zuurstofbehandeling of O2 voor de huid, of oxygen therapie, is de nieuwste trend op het gebied van rimpels bestrijding. Sinds bekend is geworden dat Madonna met zuurstofbehandelingen haar huid jong en strak weet te houden en haar rimpels met deze behandeling tegen gaat, is deze antirimpel behandeling razendsnel in populariteit toegenomen. Hoe werkt het?

Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel osmotische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Deze behandeling is perfect te combineren met de RF gelaatsbehandeling!

Dermabrasie van Philoderm

Philoderm biedt de oplossing voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, acne, acne-littekens, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid en een grove huidstructuur. Een abnormale verhoorning van de huid verhindert een optimale opschuiving van nieuw gevormde cellen waardoor ook de huidstofwisseling zal afnemen. Dode huidcellen worden normaal gesproken om de vier weken afgestoten, maar door veroudering wordt dit natuurlijke proces vertraagd. Door een opstapeling van dode huidcellen wordt de huid dof, schilferig en kunnen pigmentvlekken toenemen. Een heleboel huidproblemen zijn aan deze abnormale verhoorning toe te schrijven. Philoderm heeft een aantal behandelmogelijkheden welke in combinatie met de Philoderm SkinCare producten u een snel en zichtbaar resultaat zullen geven. De huid zal er weer fris en jonger uitzien.

Philoderm Microdermabrasie bij Huidverzorgingssalon Josephine

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne, achthoekige, aluminium oxide kristallen dode huidcellen worden verwijderd. Een microdermabrasie is uitermate geschikt voor de behandeling van rimpels, littekens, pigmentvlekken en voor de verbetering van een door zon beschadigde huid. Door de peeling zal de celdeling in de huid versnellen, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De actieve werkstoffen die men daarna aanbrengt worden na een microdermabrasie behandeling beter door de huid opgenomen. Een gladdere, stevigere en frisse huid is het gevolg. De behandeling is pijnloos en er is geen kans op een allergische reactie.