Een complete HIFU-behandeling

Pro Beauty Vivendi - Laserpeelings

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften. U kan dergelijke HIFU-behandeling in Maasmechelen bij Pro Beauty Vivendi laten doen. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen. Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren, HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dat zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Werking van HIFU lifting

https://youtu.be/q7mVLHwiAlc 

Hier ziet u een klein filmpje van de Hifu!

 

Welke zones kunnen behandeld worden?

 • Kin / Kaaklijn
 • Wenkbrauwen / Oogleden
 • Wangen en voorhoofd
 • Kraaienpootjes
 • Hals
 • Decolleté

De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode.

HIFU-lifting is de ideale behandeling voor mensen met: vage kaaklijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

HIFU-lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Vermits de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

Resultaten van HIFU Lifting

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 maanden en zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar of zelfs verdwenen. De huid is duidelijk gelift.

Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. 

De huidstructuur wordt gladder, u krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

 1. Vermindert rimpels rond het voorhoofd, ogen, mond …
 2. Lift en verstevigt de huid van de wangen
 3. Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat
 4. Verstevigt afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen
 5. Lift en verstevigt de huid op voorhoofd, lift de wenkbrauwen
 6. Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser
 7. Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek 
 8. Geeft in combinatie met fillers een verbetering van verouderingsverschijnselen
 9. Verlicht pigmentatie en uw huid krijgt een gezonde frisse tint

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU-lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen. Een kleine zone duurt ongeveer 15 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 45 min.

Zijn er nevenwerkingen?

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren. De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU-lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn.

HIFU-lifting is niet geschikt voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met botox of fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend huidanalyse zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het hangt af in welke stadium uw huid bevind en in welke conditie. Bij een rijpere huid zijn meer behandelingen nodig (persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan). Bij een jonge huid, is een behandeling voldoende! De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal zes maanden na de behandeling. Desgewenst kan u na een maand de behandeling terug ondergaan, dat is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

Werking in de diepte en ongezien resultaat

SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. HIFU-Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. 

HIFU-Lifting gaat de groei van nieuw collageen stimuleren, deze nieuwe collageen proteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen. Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Hoe ouder u wordt, hoe minder collageen uw huid bevat. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen. 

      

Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen. De productie van collageen start meteen na een behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden.

Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden duren. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

Uw huid zal gezonder, sterker, gladder, strakker en jonger zijn en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. HIFU-lifting is een huid verjongende behandeling met liftend effect zonder de vervelende nevenwerkingen van een operatie. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 30 dagen weer een nieuwe behandeling nodig zijn. Zo krijgt uw huid terug nieuwe prikkels om verder te kunnen herstellen. Persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan om tot een zeer mooi resultaat te verkrijgen. Bij een jonge huid, is een behandeling al genoeg, maar dat hangt af van de conditie van de huid.

HIFU Lifting werkt in op verschillende huiddieptes: 1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm. De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan op de oppervlakte van de huid.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Eerst wordt er contactgel aangebracht ( zoals bij een echografie ) en de ultrasone energie wordt toegepast.De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. Dat gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling. U kunt gaan genieten van uw behandeling. 

Gedurende de behandeling wordt al de 3 de huiddieptes toegepast om zo het gewenste resultaat te verkrijgen. Wilt u extra aandacht voor een bepaalde zone? Vraag het gerust en ik pas het toe.

 

Na de behandeling mag u dezelfde dag niet warm douchen. En niet uw gezicht wassen met warm water. ( enkel op dezelfde dag )

24 uur geen  sport met veel inspanning.

2 weken geen zon en geen sauna of zonnebank

1 maand geen  Color Light, laser of E-Light, IPL, en OPT

 

Helaas is deze behandeling niet geschikt voor:

Iemand  die een pacemaker heeft

Iemand die zwanger is of borstvoeding geeft.

Een kuur heeft gevolgd waaronder: Accutane / Roaccutane / Oratane in de afgelopen 9 maanden

Uw gezicht heeft laten liften met goud draden.

Iemand die een ernstige hartafwijking heeft.

Iemand met zware diabetes.

Iemand die kanker heeft.

Als je in het verleden bent behandeld met permanente fillers of er zijn implantaten geplaatst, is het onverstandig met de HIFU te behandelen in dat gebied.

Als er een actieve infectie is (denk bv aan een koortslip), uitgebreide acne of wanneer er wondjes zijn in het te behandelen gebied, is deze behandeling niet geschikt.

Bij mensen met een heel donkere huid (huidtype 5 en 6) ben ik voorzichtig omdat door de toegebrachte warmte in de huid toch donkere vlekken zouden kunnen optreden, maar we kunnen zeker behandelen. 

Het is verstandig vooraf te overleggen als je een auto-immuunziekte, epilepsie hebt of bloedverdunners slikt. We zullen dan samen bespreken wat verstandig is. 

 

Extra info:

complicaties: lichte roodheid

complicaties: lichte zwelling maximaal 24 uur

verzorging week 1 iedere dag een hydraterend masker of een hydraterende creme

verzorging week 2 om de dag een hydraterend masker of een hydraterende creme

verzorging week 3 om de 3 dagen een hydraterend masker of een hydraterende creme

advies: 2 weken  na de behandeling niet zonnen of zonnebank

advies: 24 uur na de behandeling niet te intensief sporten of sauna

advies: 6 uur na de behandeling geen make-up

advies: vermijd extreme koude of hitte temperaturen

advies: was het gezicht met lauw water

advies: 500 mg paracetamol half uur voor de behandeling

 

HIFU-Lifting, hoeveel kost het?

HIFU Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift. 

Tijdens een gratis en vrijblijvende huidanalyse wordt besproken welke zones nodig zijn om een optimaal resultaat te bekomen. Neem gerust contact op met Pro Beauty Vivendi voor meer info over HIFTU in Maasmechelen.

 

 

 

NIEUW Hifu voor uw lichaam

Deze behandeling werkt precies zoals bij het gelaat. Enkel gaat het dieper in de huid. Het maakt uw huid strakker en rekent af met overtollig vet!

 

En speciaal voor de dames, waar we zolang op zoek naar waren .... De vervelende armen ( kippenfilet ) zoals men zegt. De behandeling is aangenaam, de Hifu gaat 13 mm en 8 mm diep de huid huid in en daar wordt hetzelfde proces toegepast als in het gelaat.

 

Op het lichaam kan de Hifu  het decolleté, armen, vetplooitjes bij de oksels, verslapte buikhuid, love handles, dijen, etc. Realiseer u wel dat het niet een behandeling is om overgewicht te behandelen. Het gaat de verbetering van verslapte huid en storende randjes die ondanks onze inspanningen in de sportschool maar niet willen verdwijnen!