Verschillende soorten efficiƫnte gelaatsverzorging

Pro Beauty Vivendi - Maasmechelen–Opgrimbie - LaserpeelingsBij Pro Beauty Vivendi kan u dag in dag uit terecht voor professionele gelaatsverzorgingen te Maasmechelen die een effect hebben op de verjonging of verbetering van uw huid. 

Radio frequentie therapie / HIFU

 

Helaas wordt de huid na gelang dat we ouder worden droger, dunner en de fijne lijntjes beginnen te komen. Het verouderingsproces kan versneld worden door factoren als intensieve en langdurige blootstelling aan zonlicht, zwaar roken, onregelmatig en/of ongezond leven en stress.

Huidversteviging door met medische radio frequentie.

Hoe verstevig je het gezicht, de hals en decolleté, verminder je rimpels en ga je anti-aging tegen?
Radiofrequentie energie (RF) is hier bijzonder schikt voor: het stimuleert de natuurlijke productie van elastine en collageen en daarmee helpt het de huid weer veerkrachtig, zacht en stevig te maken. Een RF behandeling is een veilige, pijnloze en effectieve manier om van rimpels, lijntje en een verslapte huid af te komen. Het beste is dat deze techniek geschikt is voor alle huidtypes.

Hoe ontstaat huidverslapping en rimpels?

Als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces veroudert de huid. Er vindt steeds minder celdeling plaats naarmate we ouder worden. De fibroblasten (de cellen die collageen en elastine aanmaken) worden in een jonge huid iedere 21-28 dagen vernieuwd. Dit proces vindt slecht nog iedere 40-45 dagen plaats naarmate de huid ouder wordt. We verliezen elk jaar zo’n 1% van ons natuurlijke collageen en tijden de meno pauze wordt dit proces nog eens drastisch versneld. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Wat hierbij ook een belangrijke rol spelen is: stress, zonlicht, luchtverontreiniging, medicijngebruik en levensstijl met als gevolg dat de natuurlijke vochtregulatie stagneert en verhindert dan de elasticiteit van de huid. Om dit proces tegen te gaan is het erg belangrijk de cellen te stimuleren om weer collageen en elastine aan te maken.

 

  

Hoe werkt Radiofrequentie
De behandelkop van een RF machine maakt gebruik van een radiofrequentie door middel van twee bipolair gekoelde elektrodes. De collageen vezels warmen op door de dermis heen zonder deze te beschadigen. Doordat deze vezels verwarmd worden trekken deze samen en verstrakt de huid, het resultaat is dan ook direct zichtbaar. Daarnaast stimuleer je het metabolisme van de fibroblastcellen en dus de productie van nieuwe collageenvezels en andere dermale matrix proteïnes. Het effect van een RF behandeling is lange termijn nog groter omdat dit proces enkele weken tot maanden in beslag neemt.

RF apparaat werkt doeltreffend:

*Hersteld een Couperose huid

* Verlicht hyperpigmentatie

* Verkleint de poriën

* Maakt terug collageen en elastine aan

* Lymfedrainage gelaat( speciaal, wallen onder de ogen nemen af )

* Rekent af met een rokershuid /vermoeide huid

* Een uitstekende huidverbeteringsbehandeling

* Littekens worden minder zichtbaar

* Uw huid wordt rijkelijk gevoed met kostbare hyaluronserum ( cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en anti-oxidanten )en voedende crème die bij uw huid past

U ziet meteen na de eerste keer een heel goed resultaat!

Als u de Radio Frequent therapie doet combineren met andere behandelingen ( microdermabrasie, zuurstofpeeling, diamantpeeling of de blackwawa peeling ) gaat u nog een nog mooiere resultaat krijgen.

Hier ziet u nog een korte uitleg met foto's over de heerlijke behandeling, want u kunt tijdens de behandeling heerlijk ontspannen.

 

 

 

NIEUW ** HIFU**

HIFU lifting

 

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren, HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

HIFU lifting

 

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

 

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. 

HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. 

Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. 

Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Werking van HIFU lifting:

Welke zones kunnen behandeld worden?

 

Kin / Kaaklijn

Wenkbrauwen / Oogleden

Wangen en voorhoofd

Kraaienpootjes

Hals

Decolleté

De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode.

HIFU lifting is de ideale behandeling voor mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

HIFU lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Vermits de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

Resultaten van HIFU Lifting:

 

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na  2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. 

Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar tot weg. De huid is duidelijk gelift.

Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. 

De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

 

 1. -Vermindert rimpels rond het voorhoofd, ogen, mond,…
 2. -Lift en verstevigt de huid van de wangen
 3. -Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat
 4. -Verstevigt afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen
 5. -Lift en verstevigt de huid op voorhoofd, lift de wenkbrauwen
 6. -Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser
 7. -Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek 
 8. -Geeft in combinatie met fillers een verbetering van verouderingsverschijnselen

 

 

Hoe lang duurt een behandeling?

 

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen..

Een kleine zone duurt ongeveer 15 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 55 min.

 

Zijn er nevenwerkingen?

 

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

 

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn

 

HIFU lifting is niet geschikt voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend huidanalyse zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 

Het hangt af in welke stadium uw huid bevind en in welke conditie. Bij een rijpere huid zijn meer behandelingen nodig. ( persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan ) Bij een jonge huid, is 1 behandeling voldoende! De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling. Desgewenst kan u na 1 maand de behandeling terug ondergaan, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

 

Werking in de diepte.......ongezien resultaat 

 

SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.

HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. 

HIFU Lifting  gaat de groei van nieuw collageen stimuleren, deze nieuwe collageen proteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen. 

Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Hoe ouder u wordt, hoe minder collageen uw huid bevat. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen. 

Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden.

Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden duren. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

Uw huid zal gezonder, sterker, gladder, strakker en jonger zijn en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. HIFU lifting is een huidverjongende behandeling met liftend effect zonder de vervelende nevenwerkingen van een operatie. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 30 dagen weer een nieuwe behandeling nodig zijn. Zo krijgt uw huid terug nieuwe prikkels om verder te kunnen herstellen. Persoonlijk raad ik u 5 behandelingen aan om tot een zeer mooi resultaat te verkrijgen. Bij een jonge huid, is 1 behandeling al genoeg. Om eerlijk te zijn, hangt het af naar de conditie van uw huid...

HIFU Lifting werkt in op verschillende huiddieptes: 

1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm. 

 

De behandeling werkt in de diepte zonder schade te 

veroorzaken aan op de oppervlakte van de huid.

 

Is de behandeling pijnlijk?

 

De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. 

Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling. 

Prijslijst HIFU Lifting:

 HIFU Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift. 

Tijdens een gratis en vrijblijvende huidanalyse wordt besproken welke zones nodig zijn om een optimaal resultaat te bekomen.

 Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en gratis huidanalyse

 

NIEUW PLASMALIFT OF FIBROLIFT

Fibroblast Plasmalift 

Revolutionaire ooglidcorrectie zonder operatie!

jett plasma02

 De plasmalift

 • Slechts 1 behandeling
 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Zonder algehele anesthesie
 • Zeer korte hersteltijd
 • Minimale bijwerkingen
 • Langdurig resultaat
 • Betaalbaar
 • Geen lidtekenvorming
 • Voor alle huidtypes
 • Geschikt voor vrouwen en mannen

Wat is een fibroblast - plasma prolift?

De Jett Plasmalift is een nieuwe revolutionaire techniek om huid rondom de ogen te liften / verstrakken zonder snijden of hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen en ook mondhoeken en bovenlip. De Jett Plasmalift maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat al na 1 behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

Hoe werkt de fibroplast plasmalift? 

De Jett Plasmalift zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.2a70251b4c5239439a971d01b53cb6e0

Hoe lang is de hersteltijd?

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

jett plasmalift resultaat voor en na

De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is geschikt voor:

 • Oogleden (boven en onder)
 • Diepe en oppervlakkige rimpels
 • Couperose, teleangiectasie (haarvaten tot 1 mm dikte)
 • Pigmentvlekken (alleen na consult dermatoloog)
 • Littekens o.a. striae, acnelittekens

plasmalift

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Actieve herpes
 • Zeer zware actieve acné
 • Tijdens gebruik van een antibiotica kuur
 • Permanente fillers
 • Bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)
 • Vocht onder de ogen kan niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem is.

Uiteraard bekijkt de specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

ogen voor na