Behandeling tegen couperose

Pro Beauty Vivendi - Maasmechelen–Opgrimbie - CouperoseOp zoek naar een effectieve behandeling tegen gesprongen haarvaatjes, spataders en couperose te Maasmechelen? Zoek dan niet verder, want bij Pro Beauty Vivendi hebben we werkelijk alles in huis om uw huid er beter te laten uitzien dan ooit tevoren.

Gesprongen haarvaatjes

Onder invloed van externe agressors zoals UV-stralen, koude, wind, pollutie enz. kunnen de MMP’s (matrix-metallo-proteinases) in onze huid overactief worden en de cellen, van de extra-cellulaire matrix zelf, aanvallen. Dat zorgt voor gesprongen haarvaatjes.  Een verzwakte extra-cellulaire matrix is niet in staat om de micro-capillairen tonisch te houden, waardoor uw gesprongen haarvaatjes uiteindelijk zichtbaar worden aan het huidoppervlak.

Er zijn diverse oorzaken voor het ontstaan van deze vaatjes:

  • Ouderdom
  • Overmatig zonnen
  • Roken
  • Erfelijke aanleg
  • Overmatig alcoholgebruik

Beaty Pro Vivendi - Couperose

De behandeling kan niet de oorzaak van de rode haarvaatjes wegnemen. Om nieuwe vorming van rode haarvaatjes te voorkomen is vaak ook een aanpassing van leefgewoonten vereist, zoals matiging met zonnen, minder alcoholgebruik of stoppen met roken.

De haarvaatjes worden behandeld met IPL (Intense Pulse Light). Dankzij de speciale golflengte van het licht worden de haarvaatjes verwarmd, waardoor de wand van het bloedvaatje samentrekt en door het lichaam wordt opgeruimd. Dit proces wordt wel aangeduid als coagulatie van haarvaatjes. Het IPL-licht verwarmt het vaatje door de huid heen, zodat de huid niet wordt beschadigd.

In principe moet u rekening houden met een noodzaak van vier tot acht behandelingen. De prijs ervan wordt bepaald tijdens een intakegesprek, waarbij u uitgebreid over de behandeling geïnformeerd wordt. Deze is overigens pijnloos, op enkele lichte prikkels na.

Ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie

Tot nog toe was het afzwakken van ontsierende ouderdomsvlekken, ongewenste sproeten en andere vormen van hyperpigmentatie onmogelijk zonder daarbij schade te berokkenen aan het weefsel en de cellen zelf. Maar tegenwoordig bieden wij een veilig alternatief met de ‘Nannic Skin Tone Balancer: een formule met een dubbele werking. Ze zorgt immers niet alleen voor het vervagen van pigmentvlekken, maar ook voor de actieve bescherming tegen DNA-schade.

Geïnteresseerd? Contacteer ons dan snel via de contactpagina van deze website.

 

Beaty Pro Vivendi - Couperose

Beaty Pro Vivendi - Couperose

Beaty Pro Vivendi - Couperose